Dun Bradstreet

Skab værdi på tværs af funktioner og afdelinger

Med en integration af Dun & Bradstreet Smart Data til Microsoft Dynamics CRM, får du fuld adgang til opdaterede erhvervsdatabase, som bruges direkte fra dit Microsoft Dynamics CRM.
Nem, hurtig og korrekt oprettelse og vedligeholdelse af kundedata
  • Slip for manuelle kundeoprettelser – med få klik får du alle kontaktinformationer om kunder og samarbejdspartnere ind i dit CRM-system.
  • Med automatiske oprettelser af virksomheder kan du se frem til mindre tastearbejde og færre fejl ved oprettelse af kunder.
  • Du undgår, at en virksomhed oprettes flere steder i CRM-systemet – dubletter bliver fortid. Alle dine kundeinformationer vedligeholdes helt automatisk. Du undgår at spilde tid på forkerte data og du får mindre returpost.
Arbejd intelligent med emnegenerering
  • Find de rigtige kundeemner og planlæg en succesfuld kampagne – segmenter dig frem til den helt rigtige målgruppe ud fra en lang række kriterier direkte i Microsoft Dynamics CRM.
  • Få adgang til et hav af forskellige segmenteringsmuligheder fx branche, antal ansatte, geografi og regnskabstal og bliv fri for import/eksport af data fra eksterne kilder.
  • Brug ikke dyrebar tid på at kontakte reklamebeskyttede virksomheder eller virksomheder under konkurs – du har altid de nyeste informationer liggende i dit CRM-system.
Brug data til at træffe de rigtige beslutninger - hver gang
  • Brug informationer om virksomheders økonomiske situation til at kreditrate kunderne – du får adgang til de nyeste nøgletal, regnskaber og kreditvurderingskoder.
  • Med friske data ved du altid om dine kunders og samarbejdspartneres økonomi halter, og du kan følge med i alle virksomheders status – om de er i normal drift eller under konkurs.

Med fuld adgang til opdaterede erhvervsdata får du alle informationer samlet ét sted og slipper for at skifte rundt mellem flere systemer.

Få en times gratis rådgivning eller demo

Er du interesseret i en times gratis rådgivning eller demo af vores ydelser, så du kan finde ud af, hvad der ville være bedst for dig? 

Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Det er helt uforpligtende. Giv os et kald på tlf. +45 23 61 82 91 eller skriv til vores mail info@riwu.dk.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.