Transport & Logistik

Kunden har været gennem en rivende udvikling de seneste år og har dermed fordoblet deres omsætning og antallet af medarbejdere i Danmark og resten af Europa. Har været kunde hos RIWU de fem år og var fra starten med på cloud bølgen.
Med konsolidering af data fra forskellige systemer samles informationer i MS Dynamics CRM. Kunden har fået udviklet et nyt salgs modul for fragt og logistik. Derudover er kundens løsning blevet optimeret i forhold til brixit og derigennem har opnået en økonomisk besparelse sammenlignet med tidligere.
På trods af nedlukning og Crona har virksomheden haft et positivt resultat slutningen af året.
Dette projekt blev udviklet efter de agile principper.
For yderligere informationer og kontakt-referencer kontakt venligst vores salgsteam.

Kundecase 2:
RIWU har været med til at udvikle og implementere en custom udviklet Access Identity management løsning, som anvendes af over 500 interne brugere. Formålet var at estatte det gamle legacy system og migrere burgere til ny løsning. Senere er løsningen blevet udbygget til også at håndtere eksterne brugere. Eksterne bruger profiler er også blevet migreret over til den nye løsning med succes. I dag modtager over 3 millioner profiler ders informationer via denne løsning.

Public Sector

Formålet var at udvikle en CRM løsning til den offentlige sektor, som kunne håndtere finansering af forskernes projekter og bevillinger. Denne løsning har integration til både interne og eksterne systemer. Derudover var datasikkerhed også en vigtig faktor for kunden. Datasikkerhed var det vigtigste fokusområde for kunden, da de opererede med fortrolige projekter. Derfor har vi nogle meget skrappe krav til at kunne se nøjagtig, hvem der har adgang til hvilke data og hvornår. Derved har kunden løbende dokumentere over for deres samarbejdspartnere.

Pharma Industri

Til en international virksomhed, som er støttet af Novo Nordisk fonden, har RIWU udviklet en Microsoft Dynamics 365 cloud-baseret løsning til at pharma branchen, til håndtering af life science udvikling. Denne løsning havde fokus på håndtering af de interne processer samt dokumentation. Med stor success har RIWU automatiseret de deres arbejdsprocesser.

Revision

RIWU har med stor succes udviklet en cloud løsning til revisor branchen,hvor det er muligt at holde styr på kundedata, økonomi samt hjælpepakker i forbindelse med Covid-19.

Transport

Til transport sektoren har RIWU optimeret deres interne processor til håndtering af deres kundesager. Disse kundesager er blevet automatiseret.
Alle kundedata gemmens onprem og med særlig fokus på Microsoft Portals udvikling.

Sikkerhed

RIWU har arbejdet på en MS Dynamics CE løsning for et international sikkerhedsfirma som er representeret i over 30 lande og med over 3.000 brugere som dagligt anvender salgs og service modulet i CRM.

For yderligere informationer og kundereferencer kontakt venligst RIWU.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.