Om os

Hvem er RIWU?

RIWU er et rådgivnings- og konsulenthus stiftet af to Microsoft-partnere, som har mere end 10 års erfaring tilsammen inden for Microsoft-produkter. Vi har dygtige og kompetente konsulenter tilknyttet RIWU, som har viden om forretningen og de nyeste teknologier. Alle vores konsulenter er certificeret i Microsoft-produkter. Vores kernekompetencer er inden for Microsoft Business-løsninger – implementering af Dynamics CRM og Dynamics SharePoint.

Vores arbejdsmetode

Vores udgangspunkt er, at vi arbejder agilt på projekter, hvilket sikrer både høj kvalitet og kundetilfredshed. Den agile tilgang sikrer desuden, at din virksomhed sparer tid, penge og hurtigere kan tilpasse sig projekterne. Alle workshops (analyse og design) holdes i tæt samarbejde med dig, hvor nøglepersoner og slutbrugere deltager for at sikre brugernes ønsker og behov.

Vores kunder

RIWU udvikler og leverer softwareløsninger til små og mellemstore private og offentlige virksomheder. Vi har kunder i alle typer brancher. Skal du være den næste?

Mød dine Microsoft-partnere

Waqar Ullah

Waqar Ullah er stifter og CEO hos RIWU ApS. Han er uddannet cand.merc.dat. fra Copenhagen Business School. Waqar har stor erfaring inden for IT branchen i Danmark – både den offentlige og private sektor. Han har en særlig interesse for digitalisering af interne og eksterne processer.

Rehan Idris

Rehan Idris er stifter og architect hos RIWU ApS. Han er uddannet ingeniør og har mange års erfaring med softwareudvikling. Rehan har arbejdet med diverse domæner inden for softwareudvikling med speciale for integrationer og CRM.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.