Services

Rådgivning og konsulentbistand

Vi er specialister i at realisere forretningsidéer til løsningssystemer. Derfor er vi den faktor, der kan være bindeleddet mellem forretning og den tekniske projektledelse.

Projektledelse

Alle projekter og kunder er forskellige. I samarbejde med dig finder vi frem til den rette tilgang til projektet og den metode, som giver størst mulig værdi, fleksibilitet og resultat for netop dig som kunde. Vi arbejder agilt og anvender dele af den officielle MS softwareproces til Dynamics projekter, som er Sure Step-metoden.

Support og vedligeholdelse

Vi har et team af dedikerede supportere, som er klar til at tilbyde support og vedligeholdelse af MS Dynamics CRM og MS Dynamics SharePoint på 1. og 2. level support. Det er desuden muligt at tilkøbe en supportaftale eller vælge en klippekort-ordning, som er baseret på en timepris.

Opgradering

I takt med virksomhedens udvikling kan der være behov for at opgradere de eksisterende applikationer. Vi sikrer, at du som kunde får den fornødne rådgivning og sparring, som gør, at du kan træffe de rigtige valg.

Integration

Vi tilbyder integrationer til/fra forretningssystemer såsom MS Dynamics CRM, SharePoint, marketingværktøjer, ERP-systemer og andre interne systemer. Fordelene er bl.a. lavere omkostninger til udvikling og vedligeholdelse af integrationer samt muligheden for at automatisere processer.

Migration

RIWU har stor erfaring med at migrere data fra ét system til et andet. Vores kernekompetencer er at flytte data fra ét CRM system til et andet. Vi udfører migrering af data på både små og store, komplekse løsninger. Du kan vælge selv at stå for migreringen, hvor vi yder konsulentbistand, eller vi kan udføre migreringen.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.